Webáruházak egyedi fejlesztéssel

Felmérések szerint 3-3,5 millióan vásárolnak már Magyarországon több-kevesebb rendszerességgel webáruházakból. Az e-kereskedelmi forgalom évről-évre nő, egyre nagyobb részt megszerezve a hagyományos bolti értékesítésből. Webáruházat indítani mindenképp sikerrel kecsegtető vállalkozás.

Webáruházak egyedi fejlesztéssel

No, de hogyan is érdemes nekiállni? Legelőször is meg kell határozni azt a termékkört, amelyet árulni akarunk. Általában olyan árukat érdemes és hatékony online árulni, amelyek egy termékleírással pontosan bemutathatók, és a vásárló az információk alapján könnyen dönthet. Lényeges, hogy kiskereskedelmi (business to consumer) vagy nagykereskedelmi (business to business) értékesítést kívánunk-e folytatni?

Megéri-e bérelni?

A legolcsóbbak a bérelhető webáruház-rendszerek, többféle is elterjedt Magyarországon. Némileg drágább, de hatékonyabb megoldás egy testreszabott webáruház, amely standard szoftverre épül, de átalakítva az adott termékkör és vásárlói célközönség igényeihez. A legdrágább, de legelegánsabb megoldás az egyedi fejlesztés, amikor minden részletet a megrendelő igényei alapján alakít ki a webfejlesztő cég, a grafikai tervektől kezdve az adminisztrációs felületen át az egyes modulokig.

Hosszú távra tervezve

Aki hosszú távra tervezi webáruházát, annak mindenképp az egyedi fejlesztés választása javasolt. Az induló költség ugyan drágább, a fejlesztésnek időigénye is van, de az évek során a kedvező üzemeltetési költség és a jobb üzleti eredményesség bőven behozza a ráfordítást. A webáruház készítés Győr városában is fellendülő szolgáltatás: programozók, grafikusok, SEO szakértők, tartalomfejlesztők, marketingesek koncentrált együttműködésének eredményeként jönnek létre újabb és újabb online vásárlási portálok.

Címkék: Kisokos, Webáruház készítés
Dátum: 2019-05-09