Kubo Tite ismét nagyot fog ütni?

Kubo Tite neve egyértelműen akkor vált világszerte is ismertté, amikor több országban is megjelent a Bleach animációs sorozat, az alkotás ugyanis teljes mértékben az ő nevéhez fűződik. A fiatal manga rajongó nem csak a történetet írta meg, hanem a karakterek kinézetét is egymaga, a saját ötletei alapján találta ki és rajzolta meg. A fiatalember azonban hosszú éveken keresztül el volt tűnve egészen mostanáig, a hírek szerint ugyanis ismét nagy dobásra készül.

Kubo Tite ismét nagyot fog ütni?

Egy plakáthirdetés miatt kelt szárnyra a pletyka

Érthető, hogy a Bleach anime rajongói szeretnének valami újat látni a Nap alatt, és bíznak benne, hogy Kubo Tite hosszú idő kihagyása után ismét megörvendezteti őket még egy izgalmas karakterekkel, és különleges cselekményszálakkal tarkított alkotással, aminek minden perce leköti a figyelmüket. A pletykák szerint erre 2019-ben meglehetően nagy esély mutatkozik, egy weboldalon megjelenő plakáthirdetés szerint ugyanis a fiatal manga rajzoló ismét készen áll arra, hogy valami újjal rukkoljon elő. A képen A Bleach főhőse Ichigo Kurosaki is szerepel, ami elképesztő szárnyalásra készteti a rajongók fantáziáját azzal kapcsolatban, hogy vajon mire készülhet a művész.

Nem biztos semmi, amíg nincs hivatalos bejelentés

Néhányan azt gondolják, hogy a projektnek köze van a Burn The Witch egyrészes alkotáshoz, amit 2018-ban írt Kubo, de még így sem világos, hogy a plakátnak mi köze lehet a Bleach anime sorozat fő karakteréhez. Bárhogy is legyen, sajnos hivatalos bejelentés még nem került nyilvánosságra, így minden hír, aminek szárnya kel, kizárólag a fanatikus rajongók találgatásán, elemzésén alapszik. Annyi biztos, hogy amíg maga Kubo nem jelenti be az újbóli visszatérését, addig bizony sajnos csak reménykedni lehet benne, hogy a közeljövőben új sorozattal gazdagítja a manga világot.

Címkék: Szórakozás, Bleach anime
Dátum: 2019-08-02