Kedvező árú szálláslehetőség Győrben

Győr környékén mindig sok a turista, a vendég, hiszen a megyeszékhely látnivalói, a művelődési és sportesemények, a vízi és szárazföldi túrákhoz ideális táj, a színvonalas vendéglátó helyek nagy vonzóerőt jelentenek. Sokan keresnek olcsóbb szállást, mert korlátozott költségvetéssel indultak útnak. Ők is találhatnak jó ár/értékarányú hotelt, praktikus berendezéssel, sokoldalú kényelmi szolgáltatásokkal.

Kedvező árú szálláslehetőség Győrben

Felújított, modern hotel

A szerényebb pénztárcájúak számára is ajánlható győri szállások közé tartozik az Etalon Hotel a Hűtőház utcában. A két és háromágyas szobákhoz saját fürdőszoba tartozik, szép designnal. A televízió, a hűtőszekrény, a zárható szekrényegységek a szobákat igen praktikussá teszik. Aki erre igényt tart, annak a főzéshez, sütéshez, melegítéshez közös konyhák állnak rendelkezésre, minőségi konyhai eszközökkel, mosáshoz, szárításhoz pedig automata mosógépeket használhatnak a vendégek. A személyautók, kisbuszok térítésmentesen parkolhatnak a hotel zárt udvarán. Aki pedig tömegközlekedéssel érkezik a városba, annak a számára a helyijáratú autóbuszok közeli megállója jelent előnyt.

Kényelmesen tölthető éjszakák

Akik a győri Etalon Hotel vendégei lesznek, egy pár éve teljesen felújított, kitűnő minőségű műszaki berendezésekkel ellátott, kedvező árakat ajánló hotel szolgáltatásait élvezhetik. Távol az otthontól is kényelmet kapnak a vendégek, kívánságaikra figyelnek, fontos, hogy jó hangulatban telnek az itt töltött napok. Az ingyenes wifi, az épületben működő büfé, a széles csatornakínálatot biztosító televízió pedig olyan plusz szolgáltatás, amely az ilyen olcsó szállásoknál nem mindenütt adott, de itt az ár részét képezi, és a növeli a vendégek komfortérzetét.

Címkék: Szórakozás, Győri szállások
Dátum: 2020-07-03