Amikor a laptopunk szerelőre szorul

A laptop sokunk munkaeszköze, szellemi munkakörökben dolgozók, egyetemisták szinte mindegyike cipeli a laptoptáskát a vállán mindenhova. Ha elromlik a gép, az nagy baj, a hiánya égető tud lenni. Fontos ilyenkor, hogy olyan szervizt találjunk, ahol szakszerűen és minél gyorsabban megjavítják.

Amikor a laptopunk szerelőre szorul

A hibák száma végtelen

Bonyolult szerkezeteknek a hibái is bonyolultak és sokfélék lehetnek, de vannak jellegzetes, gyakori meghibásodások, amelyek egy része odafigyeléssel akár meg is előzhető. Ilyen hiba egy laptopnál a túlmelegedés, amikor szinte égeti a kezünket a gép oldala. Erre figyelni kell, mert számos komoly hiba előzménye lehet. Ha nagyon zörög a gép, ami a beépített ventillátor pörgésétől lehet, akkor mielőbb szervizbe kell vinni. Ott megtisztítják a levegőből ráragadt szennyeződéstől a ventillátort, szükség esetén ki is cserélik.

Szintén gyakori probléma, hogy a képernyő csíkoz, töredezik a kép, ez valószínűleg mechanikai sérülésből ered, ütés érhette az eszközt. Igen, a laptop kényes jószág. Az akkumulátorok élettartama sem örök, jellemzően 3-4 év, ha azt vesszük észre, hogy egyre nehezebb, lassabb vagy már lehetetlen feltölteni, akkor cserélni kell. Az USB csatlakozók meghibásodása sem ritka, különösen ha olyasmit akar a gép tulajdonosa bedugaszolni, ami nem USB, és beletörik. A billentyűzettel is adódhatnak gondok, például azért, mert rosszfelé borult a gép mellé tett kávéscsésze, és a billentyűk nem szeretik a kávét.

Megbízható laptop szerviz Tatabányán

A laptop szerviz Tatabánya Újvárosban (Mártírok útja 81/B) a fentebb felsorolt problémák mindegyikére és sok-sok egyéb hibára is gyors és szakszerű megoldást tud adni. Magasan képzett hardveres szakembergárda gyógyítja a gépeket, mégpedig gyorsan, általában 24-48 órán belül. Ezt segíti a raktáron lévő alkatrészkészlet is, márkától függetlenül vannak készleten kijelzők, burkolatok, alaplapi elemek, meghajtók egyaránt.

Címkék: Kisokos, laptop szerviz Tatabánya
Dátum: 2019-06-13